PRomotie

Op deze pagina vind je materiaal voor de promotie van Magnificat 90 bij jou in de buurt. Voel je vrij om de filmpjes en teksten te delen. Ben je op zoek naar iets anders? Stuur ons dan gerust een berichtje via de contact pagina.

Promotievideo’s

Flyer

Klik hier om de flyer als PDF te downloaden

Tekst ter promotie

Klik hier voor een PDF met teksten die je voor de promotie kunt gebruiken.

Magnificat ‘verheug je’! Zoals Maria met dit lied Gods grote goedheid vol vreugde bezingt, zo mag ook jij samen met Maria 90 dagen ontdekken hoe groot zijn goedheid is en hoe veel Hij van jou houdt, en dit midden in je dagelijks leven.

Visie

Magnificat 90 is een 90-daagse reis waarin je als vrouw je liefde voor Christus in je dagelijks leven verdiept, een weg waarin je vrijheid mag vinden door loslaten. Als vrouw ga je samen met andere vrouwen op weg en bemoedig je elkaar. Geïnspireerd door de Heilige Thérèse van Lisieux mag je groeien in vertrouwen en overgave. Door trouw aan het gebed, het geschenk van het vasten en de kracht van de gemeenschap mag je ontdekken hoezeer God voor jou zorgt en jou ziet als zijn geliefde dochter!

Waarom?

Magnificat 90 wil vrouwen in een persoonlijke relatie met Christus brengen, waarin we beleven dat we onvoorwaardelijk geliefd zijn, wat we kunnen leven en uitdragen in ons dagelijks leven.

Voor wie?

Magnificat 90 is voor iedere katholieke (christelijke) vrouw van alle levensstaten (single, getrouwd, moeder, werkend, student, etc.), die op zoek is naar een verdieping in de persoonlijke relatie met Christus.

Hoe werkt het?

De 90-daagse reis wordt begeleid door onze zelf ontwikkelde journal (zie www.magnificat90.nl) en het in het Nederlandse vertaalde boek ‘Geloven in de Liefde’ gebaseerd op teksten van H. Thérèse van Lisieux. Je kan zelf een groepje van minimaal twee (wij raden aan om het met een groepsgrootte van max. 6 tot 8 vrouwen te doen) bij elkaar brengen, of je kan via onze website (www.magnificat90.nl) in contact komen met een groep waarbij je kan aansluiten. Met deze groep ga je de 90-daagse reis afleggen. Je leeft toe naar een feest op dag 91, bijvoorbeeld Pasen, Kerstmis of een ander mooi kerkelijk feest. Als je op Pasen (9 april 2023) wilt eindigen (dag 91) dan start je op maandag 9 januari 2023!

De journal en het boek zijn o.a. te bestellen via Samuel Advies

Ontstaan

Magnificat 90 is ontstaan vanuit een diep verlangen om te groeien in de persoonlijke relatie met God, heel concreet, midden in het dagelijks leven als vrouw. We zagen in Nederland een groot verlangen in veel vrouwen om iets concreets te hebben waarin ze, samen met andere vrouwen, kunnen groeien in hun persoonlijke relatie met Christus midden in het dagelijks leven van werk, gezin, studie. De heilige Geest bracht ons als team samen, en stap voor stap hebben wij Magnificat 90 kunnen ontwikkelen: eerst door zelf 90 dagen op weg te gaan, daarna door pilotgroepen in werking te stellen om ook de ervaringen van andere vrouwen te kunnen implementeren in Magnificat 90.

Op onze website www.magnificat90.nl vind je uitleg, video’s en alle informatie die je nodig hebt!