Journal

Voor Magnificat 90 is een speciale journal ontwikkeld. Hier staat alles in wat je moet weten over Magnificat 90. De journal begeleidt je op je 90-daagse reis.  

In de journal staat alle uitleg over het doel en de disciplines van Magnificat 90. Hier lees je dus precies hoe je Magnificat 90 moet aanpakken. Ook vind je hier de wekelijkse ankerpunten (thema’s) en reflecties. Inclusief veel schrijfruimte om jouw gedachten, inspiraties en gebedsintenties op te schrijven. De prachtige afbeeldingen en vele extra’s en verdiepende teksten maken de journal een waar middel om jou dichter bij God te brengen.

Heb jij hem al in huis? De journal is zowel los als samen met het boek te bestellen via de website van Samuel Advies. 

Het boek ‘Geloven in de Liefde’

Naast de journal lees je tijdens Magnificat 90 het boek ‘Geloven in de Liefde’. Deze is door Magnificat 90 nu ook in het Nederlands uitgegeven en te bestellen via de website van Samuel Advies. Uiteraard mag je ook de Engelse versie (I believe in Love) gebruiken.

De journal versterkt het boek en het boek verdiept de journal. Beiden zijn onmisbare onderdelen voor jouw Magnificat 90 en helpen om jouw relatie met Christus werkelijk te verdiepen. 

 

De journal zag er echt prachtig uit. De thema’s gaven echt verdieping en sloten goed aan bij het boek. 
Fijn ook dat er zo veel schrijfruimte was!

Elise, deelneemster